top of page

Hypnotherapie Oldenzaal

Wil je een situatie veranderen? Vanuit mijn kleinschalige praktijk in Oldenzaal kan ik je helpen. Hypnose is één van de meest effectieve manieren van therapie en coaching en werkt voor jong en oud. Het lijkt misschien spannend, maar je houdt zelf de controle.

Als je effectief met angsten, onzekerheden of emoties wilt leren omgaan, dan kan hypnotherapie veel voor je betekenen. Door samen een beroep te doen op je onderbewuste, ben je op weg naar innerlijke rust en verandering.

Balancing Stones

Klachten

Hypnotherapie helpt bij:

  • Stress

  • Trauma

  • Angst

  • Pijn

  • Depressie

  • Verslaving

  • Stotteren

  • Afvallen

  • Stoppen met roken

  • Allergie

Heb je 1 of meerdere van bovenstaande klachten? Dan is hypnotherapie wat voor jou.

 

Vaak ervaren anderen ook last van het feit dat je worstelt met jezelf. Door de klachten op te lossen bij jezelf, los je soms automatisch ook de klachten van een ander op en dat is prettig. Denk hierbij aan je partner of kinderen bijvoorbeeld. 

Boeddha beeld

Behandeling

Vaak is het moeilijk om zelf te achterhalen waar je klachten precies vandaan komen. Ik help je om dit te ontdekken. Met behulp van hypnose-technieken gaan we terug naar de kern.

 

Vanzelfsprekend doe ik niets wat je niet wilt! Jij houdt de controle, maar met behulp van op jou afgestemde technieken verleggen we de focus. Ik stel je hierbij de juiste vragen en je zult merken dat antwoorden niet zo lastig is. 

 

Problemen worden in de kiem aangepakt, je leert je emoties te uiten en hierover te praten. Zo voorkom je dat je klachten blijven bestaan of overgaan in bijv. (verdere) neerslachtigheid en depressie.

 

Naast volwassenen help ik ook jongeren en kinderen. Bij Yoga & Mind is iedereen veilig. 

 

oude architectuur

Resultaat

Hypnotherapie kan een enorm verschil maken in de kwaliteit van je leven. Als je wordt geboren heb je een eigen, unieke 'kleur'. Je hebt bepaalde talenten, vaardigheden en een eigen kijk op de wereld. 

Verlang je hier weer naar en kun je wel wat kracht gebruiken? 

Hypnotherapie kan jou helpen je eigen kleur weer te krijgen. Ik help je te ontdekken, accepteren en los te laten, zodat jij weer de juiste mensen en dingen aantrekt. 

Zo neem jij afstand van je klachten en horen ze niet langer bij jou!

Piekeren, stress en veel paniek. Iets waar ik echt heel veel last van had, niks wat mij echt bleek te helpen. Totdat ik maggie ongeveer 5 jaar geleden leerde kennen. Maggie is hypnotherapeut en heeft echt oog voor de mensen die zij helpt. Door de behandelingen van maggie heb ik weinig tot geen problemen meer, een wereld van verschil! Maggie is echt iemand die passie heeft voor haar vak.

 

Lieve mensen, mocht je nou ook problemen ervaren aarzel dan niet. Ik raad Maggie zeker aan!

— Mevr. C.S.

Wat anderen zeggen...

YM_logobruinroze.png
bottom of page