top of page

Verdieping

Ben je nog niet uitgewandeld of heb je behoefte aan meer verdieping?

Dan is onderstaande misschien wat voor jou!

RESET-Walk

Naast de reguliere Mind-Walk ben je bij mij ook welkom als je meer de verdieping in wilt met een vraagstuk, keuzemoment in je leven of als je aan je persoonlijke ontwikkeling wil werken.

Tijdens de RESET-Walk worden reguliere Mind-Walk oefeningen aangevuld met coaching technieken.

Ik loop een stuk met je mee op jouw pad. Je zult zelf de stappen moeten zetten, maar ik help je graag op weg.

Silent Eredienst en Meditatie

5 Elementen

Net zoals de reguliere Mind Walk is de Mind Walk "5 Elementen" ook buiten. Het is geschikt voor mensen die al hebben deelgenomen aan de reguliere Mind Walk (basiscursus) of voor mensen die al kennis hebben van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

De 5 elementen die gebruikt worden zijn:

Metaal-Oneindigheid-Ether-Hout / Vuur / Water / Wind / Aarde.

Hoe het werkt?

1. Door het wandelen kun je ontladen, kracht en nieuwe frisse energie opdoen. Je geniet van de stille, mooie natuur om je heen, de bossen, de weiden, de bloemen.

2. Door Mindfulness oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het hier en nu. Dat klinkt misschien zweverig, maar dat is het totaal niet. Je laat het verleden en de toekomst voor wat het is en je leeft in het moment. Je kan beter omgaan met stress, je krijgt een betere focus, een beter geheugen en een beter gedrag.

3. Met de yogahoudingen oefen je je lichaam en geest met aandacht. Je maakt op een bewuste manier contact met je lichaam, met je adem en met je denken.

4. Door de meditaties leer je het denken kalmer te maken, kom je tot innerlijke rust, je gedachten en gevoelens te observeren en los te laten.

5. Met ademhalingsoefeningen ga je je beter voelen. Als je vaker de tijd neemt om de ademhaling waar te nemen en oefeningen te doen, zal je concentratievermogen sterker worden. Je blijft daardoor gemakkelijker bij jezelf en je wordt minder snel afgeleid door gedachten, gevoelens of geluiden.

YM_logobruinroze.png
bottom of page