Natuurcoaching

Mijn natuurcoaching gaat niet OVER de natuur, maar ik coach jou MET BEHULP VAN de natuur. De natuur werkt namelijk als spiegel en ik zet mezelf in als instrument. Door de natuur als praktijkruimte te gebruiken maak ik gebruik van een onuitputtelijke bron van inspiratie. Metaforen en symbolen uit de natuur verhelderen het inzicht in een situatie, waardoor je makkelijker tot bewustwording en het maken van eigen keuzes komt.​ Mooi meegenomen dus! In de natuur zet ik mijn talenten in om jou in beweging te brengen. Het doel is om een liefdevolle ruimte te creëren, waarin bewustzijn en verandering op een natuurlijke manier kunnen plaatsvinden. 

"We don't need no WIFI, because I already feel the connection." 

Bovendien biedt de natuur een veel sterkere verbinding ;)

Hortensia

Jouw natuur

Vaak spiegelt de natuur antwoorden die al in je besloten liggen, maar waar je geen ruimte aan (durft) te geven in je dagelijkse, vaak drukke leven.

Tijdens mijn coaching in de natuur onderzoeken we de inhoudelijke levensthema’s die je bij jezelf tegenkomt en kijken we daarbij wat jouw natuurlijke beweging in een proces is. 

Ik gebruik de natuur en haar elementen als instrument. Hiermee kan ik je inzichten geven en herontdek je uiteindelijk jouw eigen, ware natuur. 

Vrouw die zich op Gebied bevindt

Omgeving

Omdat de natuur niet veroordeelt en geen verwachtingen heeft is het de ultieme omgeving om tot nieuwe inzichten en perspectieven te komen.

De natuur is een van de meest heilzame plekken om tot rust te komen en ruimte te maken voor leegte. Mijn coaching in de natuur zorgt ervoor dat jij je weer opgeladen voelt en met een heldere kijk en nieuwe energie kunt deelnemen aan het dagelijks leven. 

Fall Tokens

Verbinding

​De natuur ingaan vermindert stress en werkt rustgevend. Door de natuur als plek te benutten tijdens de natuurcoaching, kom jij weer in verbinding te staan met jezelf. 

Coaching in de natuur is de meest pure vorm van zelfreflectie. Ook helpt de natuur jou te relativeren en los te laten. 

YM_logobruinroze.png