top of page

Coaching Oldenzaal

Als coach help ik jou bij diepe levensvragen, maar ook bij zeer concrete doelen of problemen. Het is altijd een goed idee om jezelf te ontwikkelen en actief met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Coaching ondersteunt globale levenssituaties, verbetert prestaties en creëert wenselijke situaties voor jou.

Door de natuur als praktijkruimte te gebruiken maak ik gebruik van een onuitputtelijke bron van inspiratie. Metaforen en symbolen uit de natuur verhelderen het inzicht in een situatie, waardoor je makkelijker tot bewustwording en het maken van eigen keuzes komt.​ Mooi meegenomen dus! In de natuur zet ik mijn talent als coach in om jou in beweging te brengen. Het doel is om ruimte te creëren, waarin bewustzijn en verandering op een natuurlijke manier kunnen plaatsvinden. 

Hortensia

Antwoorden

Vaak spiegelt de natuur antwoorden die al in je besloten liggen, maar waar je geen ruimte aan (durft) te geven in je dagelijkse, vaak drukke leven.

Tijdens mijn coaching in de natuur onderzoeken we de inhoudelijke levensthema’s die je bij jezelf tegenkomt en kijken we daarbij wat jouw natuurlijke beweging in een proces is. 

Ik gebruik de natuur en haar elementen als instrument. Hiermee kan ik je inzichten geven en herontdek je uiteindelijk jouw eigen, ware natuur. 

Vrouw die zich op Gebied bevindt

Natuur

Omdat de natuur niet veroordeelt en geen verwachtingen heeft is het de ultieme omgeving om tot nieuwe inzichten en perspectieven te komen.

De natuur is een van de meest heilzame plekken om tot rust te komen en ruimte te maken voor leegte. Mijn coaching in de natuur zorgt ervoor dat jij je weer opgeladen voelt en met een heldere kijk en nieuwe energie kunt deelnemen aan het dagelijks leven. 

Brown Leaf

Effecten

​Coaching vermindert stress en werkt rustgevend. Ik stel je de juiste vragen, observeer, voel en benut de natuur tijdens jouw coaching sessie. Hierdoor kom jij weer in verbinding te staan met jezelf. 

Ik streef naar de meest pure vorm van zelfreflectie en kan je helpen te relativeren en los te laten. Ga de confrontatie met jezelf maar gewoon aan. Dat brengt je meer rust dan je voor mogelijk houdt. 

YM_logobruinroze.png
bottom of page