top of page

Yoga Oldenzaal

Yoga maakt blij, sterk en rustig. Je doet het puur voor jezelf en je kunt er dan ook niet goed of slecht in zijn. Het beoefenen van yoga heeft van alles te maken met accepteren wat er is en ruimte geven. Bepaalde posities aannemen en daarin stilte vinden, ademenen en voelen. Het zal je verrassen wat dit met je doet!

 

Er bestaan verschillende yoga stijlen die lichaam en geest als het ware verbinden met behulp van de ademhaling en bepaalde oefeningen. Vanuit mijn kleinschalige yogastudio in Oldenzaal begeleid ik jou vanuit mijn gevoel en dit zorgt altijd voor een waardevolle les.

 

Welzijnscoach

Mindful yoga

Bij Mindful yoga worden elementen gebruikt vanuit de Mindfulness. Yoga-oefeningen worden in combinatie met meditatie toegepast. Je bent dus bezig met oefeningen voor je lichaam en geest. 

Mindful Yoga helpt ontzettend tegen stress. Door te focussen op het moment leer je om te gaan met piekergedrag en kun je weer baas worden over je gedachten. Eindelijk ontspannen.  

Samen werken we aan je body én mind. Daar krijg je energie van.

Image by Simon Maage

Eindexamen yoga

Door yoga blijven kinderen – net als volwassenen – meer in balans. Zowel fysiek als mentaal. Het kan een positieve bijdrage leveren bij kinderen met (psychosociale) uitdagingen. 

Al jong worden kinderen en jongvolwassenen aan allerlei uitdagingen onderworpen waar de een nu eenmaal beter mee om kan gaan dan de ander. De eindexamens zijn behoorlijk stressvol voor sommige kinderen. Erg jammer, omdat het kind er last van heeft en het zo ook een negatieve uitwerking kan hebben op zijn/haar prestaties. 

 

Met behulp van yoga en coaching help ik kinderen te ontspannen en controle te houden in voor hun stressvolle situaties.  

 

YM_logobruinroze.png
bottom of page